Quanti tuoteperhe

Quanti – tuoteperheen funktionaalisten mitta- ja sähköturvatestilaitteiden uskotaan olevan ensimmäisiä laatuaan, sillä laitteidemme avulla käyttäjät voivat tehdä sähköturva – ja funktionaalisenmittauksen samalla laitteella.

Testauslaitteitamme on saatavana ainakin 13 eri mallia – DMM, maadoitus, korkeajännitetesti (dual- tai quad –formaateissa), ISO, LCR, vuotovirta- ja jatkuvuus.

Asiakas voi valita näistä 13 mallista itselleen parhaiten soveltuvan.

Funktionaalisten ja sähköturvallisuustestien yhdistäminen yhteen laitteeseen säästää kaapelointikustannuksia ja tilaa.
Lisäksi ohjelmointi ja koulutus helpottuvat, sillä käyttäjän tarvitsee hallita ainoastaan yhden yhtiön yhtä laitetta.

Tiedot ja data näkyvät monirivisessä värillisessä LCD- näytössä. Selkeiden komentojen ansiosta ohjelman käyttö on helppoa ja intuitiivista. Helppokäyttöiset valikot varmistavat sen, että käyttäjä osaa säätää kaikki testiparametrit oikein. Käyttäjä voi valita valikkokieleksi englannin, saksan, ranskan tai espanjan.

Quanti – mittalaitteet voi tilata joko 3U, 19” räkkilaitteina tai pöytämallisina.

Laitteet voidaan yhdistää neljän valinnaisen liittymän kautta – valittavissa on USB, Ethernet, RS-232 tai GPIB – mikä mahdollistaa tulosten tallentamisen, näyttämisen ja tulostamisen sekä testausprosessien etähallinnan.

Fineron Quanti tarjoaa testaus- ja mittauslaitteita erittäin laaja-alaisille sovelluksille esim. tuotantoteollisuudessa, laboratorioissa ja T&K- toiminnassa.